Sztahanov forog a sírjában

Kirúgták, mert túl sokat dolgozott

Egy 41 éves portást azért bocsájtottak el állásából New Yorkban, mert túl kedves volt a lakókhoz.

2015.04.09 15:16ma.hu
Illusztráció: freedigitalphotos/stockimages

Egy Long island-i luxuslakásokkal telezsúfolt épület portását nemrégiben elbocsájtották állásából, mert – a menedzsment szerint – túl kedves volt a lakókkal. Ralph Body két éve dolgozott az épületben és elmondása szerint egész életét a munkájának szentelte.

A 41 éves férfi bármit megtett, amit a lakók kértek tőle, legyen szó kisállat-felügyeletről vagy növényöntözésről. Időnként még ingatlanügynökösködött is, megmutatta az érdeklődőknek a havi 4200 dollárba – több mint egymillió forint – kerülő lakásokat.

Bárki számára egyértelmű, hogy a tökéletes munkaerőről van szó Ralph esetében, kivéve az épületet üzwemeltető cégnek akik utilaput kötötteka férfi lábára, akit valósággal sokkolt a dolgok ilyetén alakulása.

De nem csak ő döbbent meg, hanem az épület lakói is, akik azonnal aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy visszakapják kedvenc portásukat. Az egyik lakó szerint az üzemeltetők olyan rideg, de professzionális környezetet akarnak megvalósítani, amiben ő nem szeretne élni.

Sokak szerint Ralph jelentette a különbséget a többi hasonló épülettel szemben, miatta érezték úgy mikor beléptek az ajtón, hogy valóban hazaértek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.