Lassan 100 milliós a nézettség

Fél éve nem csitul Hörcher László X-Faktoros botránya

Még szeptemberben tört ki a botrány az X-Faktor válogatásán: Hörcher László ordibált, ledobta a színpadra a mikrofont, kiviharzott, majd visszajött és durván sértegette a mentorokat.

2015.04.06 13:00ma.hu
RTL screenshot

Mint ismeretes, tulajdonképpen az RTL fedezte fel Hörcher László brutális polihisztor showmant és előadói adottságait még 2013-ban, mikor a férfi elsőként járt az X-Faktorban. Noha már akkor is botrányt okozott, a mentorok azt hitték, hogy már nem jöhet rosszabb, de tévedtek: egy évvel később, tavaly ősszel Tóth Gabit sértegette és fenyegette a férfi.

Még az év szeptember második hetében az RTL-klub FÓKUSZ című műsora egy riporttal fűszerezett, bombasztikus válogatást készített Hörcher mester gitártörő festői munkásságáról és egyéb, heavy metal randalirozásairól, amint gyakorlatilag szétveri a kócerájt.

Végül, ezt a párját ritkító, bestiális hangulatú videót a metamatika farkastörvényei szerint, közel 100 millióan nézték meg. Ez bizony nagyon durva nézettség, ami akár rekordokat is dönthet...

Az, hogy vajon ennyire megszaporodott a magyar lakosság, netán a potenciális nézők egymás után többször is megnézték ezt a cuccot, már csak részlet kérdés csupán. A lényegen mit sem változtat” – nyilatkozta lapunknak Hörcher László.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.