Több hónapos böjt közepén van a színésznő

Kiss Ramóna: "megváltoztattam az életem"

Kiss Ramóna és Ada külön-külön is magukra vonzzák a férfiak tekintetét, hát még ha együtt jelennek meg valahol! A két híresség gyakorta tölti együtt az idejét, és sok mindent megosztanak egymással - még az ételt is.

Kiss Ramóna a böjt alatt se mond le a finomságokról >>> KATT a képekért! képgaléria

2015.03.31 12:00ma.hu
hirdetés

Kiss Ramóna és Ada több mint egy évtizede szoros barátságot ápol. A két szépség ugyan mostanában nagyon elfoglalt, mégis igyekeznek időt szakítani egymásra, és egy közös ebéd vagy vacsora mellet mindig megbeszélik ügyes-bajos dolgaikat. Ráadásul a lányok előszeretettel próbálják ki a legújabb ételeket is.

Most például egy népszerű belvárosi találkozóhelyen ejtették meg a szokásos, beszélgetéssel egybekötött falatozást, ráadásul úgy, mintha otthon lettek volna: a Budapesten is megjelent, nemzetközileg már nagy népszerűségnek örvendő "sharing concept" lehetőséget kínál arra, hogy a vendégek a családi étkezések hagyományát idéző környezetben fogyasszák el a fogásokat. Az ételek több fős tálakban kérhetőek, így mindenki belekóstolhat több neki tetsző finomságba.

A kínálatban Rami is rátalált kedvenceire, annak ellenére, hogy több hónapos böjtjét tölti. „Tavaly decemberben töltöttem be a harmincat, akkor úgy éreztem, eljött a változások ideje. Úgy gondolom, mostanra értem meg igazán, már egészen másként látom a dolgokat, mint korábban. A megújulás jegyében úgy döntöttem, hogy böjtölök, így megvontam magamtól a húst és az alkoholt. Bár előbbi hiányzik, azt hittem nehezebb lesz – rá kellett jöjjek, mennyire igaz, hogy minden fejben dől el, ráadásul kreatívabb lettem vásárlás és főzés tekintetében is. Szerencsére a böjt ellenére is volt miből választanom, mivel a belvárosi étteremben a vegetáriánus ételeket is kiválóan készítik el” – magyarázta Ramóna.

Szeretek főzni, egy pohár bor és egy kis zene kíséretében kikapcsol. Nálunk a családban és a baráti társaságban is nagy hagyománya van a közös étkezéseknek, a névnaptól a szülinapig mindent együtt ünneplünk, olyankor minimum 6-7 féle étel van az asztalon. Adával is rendszeresen járunk étterembe, de gyakran rendezünk közös főzéseket is. Éppen ezért lett szimpatikus, hogy egy sietős hétköznapon anélkül is családias hangulatban ebédelhetünk, hogy nekünk kellene mosogatnunk utána” – mondta a Barátok közt sztárja, akitől Ada vette át a szót.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

A csinos műsorvezető elárulta, már több mint egy évtizede jó barátságot ápolnak Ramival. „Nagyjából 12 éve egy rendezvényen találkoztunk először, egymás mellé keveredtünk, és többen is odajöttek hozzánk, hogy testvérek vagyunk-e. Mi is rájöttünk, hogy nagyon hasonlítunk egymásra, de tulajdonképpen ezzel a viccelődéssel kezdődött a barátságunk” – mondta Ada, aki azt is elárulta, a mai napig sokszor összekeverik őket.

A Reflektor sztárja barátnőjéhez hasonlóan feltalálja magát a tűzhely mellett, de idő hiányában ő is gyakran a profikra hagyja a konyhai teendőket.

A hétköznapokban nem mindig tudunk leülni a fiúkkal közösen enni. Az edzések után általában nagyon éhesen érünk haza, de ünnepeken, hétvégén természetesen nem maradhatnak el a családi összejövetelek” - mesélte Ada.

Magamtól tanultam főzni, több helyről ragad rám, nem szoktam szigorúan betartani a recepteket. Szeretek főzni és a gyerekek miatt muszáj is, főzelékeket, rakott dolgokat és salátákat készítek leggyakrabban, szívesen kísérletezek. Rami rendszeresen szokott nálunk vendégeskedni, hiszen a fiúkkal is nagyon jóban vannak. A forgatások között ritkán tudunk összefutni, de egy-egy kellemes ebédre mindig szorítunk időt, ezért is invitáltam meg most Ramit” – tette hozzá az RTL Klub műsorvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.