Nem így képzelték a felnőtté válást

Lerészegedett és kisfiúkat molesztált a jógaoktató a beavatáson

A bar mitzvah minden zsidó vallású fiú életében emlékezetes esemény, ám a legtöbbjüknek messze nem annyira, mint egy arizonai közösség kamaszainak: kicsit többet kaptak a felnőtté válásból, mint azt a Tóra előírja...

2015.03.31 10:00ma.hu
Fotó: Scottsdale Police Department

Ez a bar mitzvah emlékezetes marad a kamaszok számára, akik az arizonai Scottsdale-ben várták a hagyományos zsidó felnőtté avatási ünnepséget - a férfilét örömeiből néhányan a tervezettnél korábban és a tervezettnél többet megtapasztalhattak. A 32 éves Lindsey Radomski ráadásul a tettével az egész ceremóniát elértéktelenítette, igaz, egyelőre nem tudni, az illetékes rabbi hogyan határoz a megrontott gyerekek ügyében, hogyan folytatódik a botrányos eset után a vallási nevelésük.

A jógaoktatóként dolgozó nő a tanúk elmondása szerint előbb a felnőttekhez ment oda, de aztán figyelme a 11-15 éves fiúk felé fordult, akik kissé távolabb álltak, és odalépett hozzájuk beszélgetni. Ahogy az idő haladt, a vendégek nagy része hazament, mások pedig elaludtak, ekkor érezte Radomski elérkezettnek az időt, hogy megmutassa a férfivé válásra váró fiúknak, mit is jelent szerinte ez az esemény: a tanúvallomások szerint "megengedte" a gyerekeknek, hogy játszadozzanak a mellével.

Itt azonban nem állt meg, legalábbis ha igaz, amit a fiatalok állítanak, mert azt mesélték, hogy egyiküket orálisan is kielégítette. "Ez határozottan furcsa eset. Még sosem találkoztam effélével. Itt van egy felnőtt és olyan sok fiatal - igazából mi legfőképp a gyerekek miatt aggódunk" - mondta el Ben Hoster őrmester. Az ügy egyelőre a kivizsgálási szakaszban tart, így nem tudni, a nő ellen emelnek-e majd vádat és milyen pontban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.