A pizza nem vonzotta a betörőt

Édesszájú betörő: csak csokit és sütit lopott

Ha egy betörő az éjszaka közepén feltöri egy pizzéria ajtajának a zárját, alighanem két dologra fájhat a foga: a pénzre, amit a kasszában hagytak, vagy egy kis pizzára és üdítőre. De van, aki csokiért megy.

2015.03.30 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

Ha ki kellene találni, hogy a betörő mit lopott el egy pizzériából, sok mindenre gondolhatnánk, persze az első helyen nyilván a pénz állna, rögtön utána az értékesebb berendezési tárgyak, műszaki eszközök következnének, és persze ott vannak az éjszakára hűtőbe tett alapanyagok is. Arra azonban kevesen, vagy legalábbis a listának csak a vége felé gondolnánk, hogy valaki azért surran be az éj leple alatt épp egy pizzériába, hogy csokiszeleteket és süteményeket lopjon.

Márpedig a pennsylvaniai Pleasantville-ben pontosan ez történt: egy egyelőre ismeretlen alak péntekről szombatra virradó éjjel betört a Corky Pizzériába, és ellopott pontosan 100 csokiszeletet, valamint nyolc darab csokis sütit. Hogy miért pont azt? Talán kiderül, ha a rendőröknek sikerül elkapniuk a tolvajt, addig viszont csak találgatni lehet az indítékát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.