Vicces látvány

Így készül a lufis macska + VIDEÓ!

Nem úgy tűnik, mintha a macskát zavarná, úgyhogy merjük ajánlani kipróbálásra a lufis macska receptjét, amihez nem is kell más, mint pár kicsire felfújt léggömb, meg egy kíváncsi cirmos.

2015.03.30 14:23ma.hu
Fotó: YouTube/kara osbak

Lufis macska, hozzávalók: egy zsák lufi, egy macska.

Elkészítés: A lufikat fújjuk nagyjából 2 ökölnyi nagyságúra, majd halmozzuk az egészet egy ajtó mögé, miközben várjuk az ébredező születésnapost, akire a szobába lépés pillanatában a terv szerint rázúdul a lufilavina. A meglepetés végeztével engedjük be a szobába a macskát is - a többit pedig bízzuk a fizikára!

A fenti "receptet" Kara Osbak osztotta meg a videómegosztón, miután a születésnapi meglepetés más fordulatot vett, mint amire számítottak. Mit is mondhatnánk: a cica tényleg mókásan néz ki az elektrosztatikus töltéstől "ráragadt" lufik között!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.