Mindig is színpadra készült a sztár

Király Viktor: "Elpazaroltam egy csomó időt"

Minden véleményt meghallgat Király Viktor, de nem mindegyik tanácsot fogadja meg: azt mondja, annyira sokfélét kap és annyira különbözőeket, hogy lehetetlen is lenne mindenkinek megfelelni.

2015.03.29 16:00ma.hu
Fotó: Redlemon

Elkészült az első olyan lemez, amit Király Viktor igazán a sajátjának érez. "Voltak kisebb-nagyobb segítségeim, de ez a lemez tényleg úgy készült el, hogy otthon a zongoránál ültem, és az elejétől a végéig, a dallamvezetést, a zongoraharmóniákat, a szöveget, a hangszerelést otthon csináltam a kis stúdiómban" – meséli a Sztárportré legfrissebb részében.

Az is kiderült az énekesről az interjúban, hogy tudatos optimista. "Nyilvánvalóan minden zenész életében kell, hogy legyen egy kis szomorúság, mert különben nem tud szerezni, de amúgy ez a fogalom nálam nem működik" – mondja. Ám nem mindig volt ez így: egy időben nagyon nem találta a helyét, csak egy helyben toporgott.

"Amikor a gimnáziumot befejeztem, akkor tudtam, hogy színpadon akarok lenni, csak azt nem tudtam, hogy pontosan milyen formában. Elmentem egy színésziskolába, az arra volt jó, hogy rájöjjek, nem akarok színész lenni, mert önmagamat akarom adni. Ekkor jöttek a problémák, hogy elpazaroltam egy csomó időt..." Utolsó lehetőségként tekintett a Megasztárra, édesanyja ugyanis akkoriban már arra próbálta rábeszélni, hogy menjen vissza Amerikába és helyezkedjen el egy stúdióban.

A Megasztár azonban meghozta számára a régóta áhított sikert, a 2008-ban megrendezett negyedik évadban Viktor nyertesként végzett, így "itthon" maradt.

Molnár Szabolcs természetesen a családjáról is kifaggatta Király Viktort, akinek egy nővére és egy ikerbátyja van. Viktor és ikertestvére, Benjámin pontosan 1 évvel, 1 hónappal, és 1 nappal érkeztek Linda nővérük után. Az ikrek közül elsőként Benjámin érkezett meg, 10 perccel később követte őt Viktor.

"Gyerekkorunkban nagyon szeparáltuk egymást, én az ikertestvéremmel lógtam, Linda pedig egyedül, vagy az ő barátaival. Lindával akkor lett közös témánk, amikor én is nagyon elkezdtem zenélni – azóta vagyunk nagyon közel." A testvérek ritkán, de találkoznak a Los Angelesben élő féltestvérükkel is, ő Dávid Király – meséli Viktor. "Egy tipikus deszkás forma, mindig bő gatyában, bő pólóban. Van 3 gyönyörű lánya, és a mai napig deszkázik – egy örök fiatal."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.