Afrodiziákum

Ha nem vigyáz, begerjeszti az egész Facebookot Bálint gazda

Érdekes posztot találni Bálint György médiakertész személyes Facebook-oldalán: Íme 10 vágyfokozó afrodiziákum a tavaszi zsongáshoz.

2015.03.28 21:01ma.hu

"10 hétköznapi növény, amiről nem gondoltad volna... " - kezdődött Bálint György mai egyik Facebook-megosztása, ami nem is tűnik ki elsőre a médiakertész legtöbb bejegyzésétől, ám a folytatás kissé meghökkentheti az olvasót, Bálint gazda ugyanis a tavaszi zsongáshoz ajánl rajongói figyelmébe vágyfokozó szereket. Noha azt mondják, szexszel bármit el lehet adni, reméljük, hogy Bálint György nem bővíti a portfólióját.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.