Ilyen frizurával se láttuk még a hírességet!

Te jó ég: kibodrosodott Iszak Eszter!

Különleges fotósorozat készült Iszak Esztiről. A csinos műsorvezetőt általában hosszú, egyenes hajjal látjuk, egy exkluzív fotózás miatt azonban becsavarták szőke fürjeit és csodaszép, tavaszi színekben pompázó ruhákba öltöztették.

2015.03.27 20:00ma.hu

Iszak Eszti elárulta, hogy remekül érezte magát a fotózáson és maximálisan azonosult a szereppel is. Göndör haja pedig mindenkit elbűvölt.

Szinte mindig egyenesen hordom a hajam, maximum laza hullámokkal, ezért kissé furcsa volt így látni magam. Gyorsan megbarátkoztam vele, a környezetemben pedig mindenkinek nagyon tetszett, édesanyám és a párom is odavolt érte” – mesélte a Stíler fotózásáról Eszti.

Fotó: stiler.hu

’”A karakteremből adódóan szerintem inkább a tündéres, angyalos, lolitás szerepek állnak jól nekem. Azt gondolom, én inkább vagyok a naiva és az örök romantikus típus, mint az agresszív, sokkal inkább érzem magaménak ezt a szerepet, mint egy latex ruhába bújt domináét. A ruhák is gyönyörűek voltak mindegyikben megtaláltam magam és tényleg úgy éreztem, hogy egy XXI. századi tavasztündérré változtam” – mondta mosolyogva Eszti, akiről mindenki tudja, hogy egészen fiatal kora óta igazi divatőrült.

Imádom a divatot! Már gyerekkorom óta rajongok érte és mindig fontos volt az életemben, hiszen ez is az önkifejezés egyik módja: az érzéseimről, a napomról, rólam szól. Szeretem a ruháimat úgy összeválogatni, hogy az tökéletesen tükrözze az aznapi hangulatomat” – nyilatkozta a fiatalok legnézettebb zenecsatornájának sztárja, aki hozzátette, nagyon szívesen ad divattippeket is.

A VIVA-n futó Tükröm, tükröm című műsorban szépségápolással és divattal kapcsolatos tanácsokat osztok meg az érdeklődőkkel. Külföldön már régóta hatalmas divatnak számítanak a Do It Yourself típusú tanácsadó videók, és saját tapasztalataimból tudom, hogy a magyar fiataloknak is óriási igényük van erre. Rengeteg tanácsot kérnek tőlem a Facebook és Instagram követőim, a műsoron keresztül hétről hétre lehetőségem nyílik segíteni nekik, miközben saját magam is rengeteg újdonságot próbálok ki” – tette hozzá Eszti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.