Nick Jonas csak hírességekkel randizik

Szerelmi háromszögbe került Selena Gomez és Miley Cyrus

Nick Jonas, a KCA idei házigazdája valódi Casanova, aki a Nickelodeon díjátadójának több korábbi jelöltjével és díjazottjával is összeszűrte a levet. Miley Cyrus után Selena Gomezt is meghódította.

2015.03.27 16:00ma.hu
A cicaháború kirobbantója: Nick Jonas (Fotó: Redlemon)

Mi a közös Selena Gomezben, Miley Cyrusban és Nick Jonasban? A három tinisztár karrierje elején fogadalmat tett, hogy a házasságig megőrzi ártatlanságát – ez azonban egyiküket sem zavarja az ismerkedésben és a randizásban. Miley Cyrus és Selena Gomez korábban öribarik voltak, Nick Jonas, a Kid's Choice Awards idei házigazdája azonban alaposan felkavarta a kedélyeket és egymás ellen ugrasztotta a csajokat.

Nick Jonas első nagy hódítása Miley Cyrus volt, rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatukról rengeteget cikkezett a sajtó. A szakítás után a fiatal zenész Selena Gomezzel szerette volna féltékennyé tenni egykori szerelmét, Selena pedig azonnal össze is jött a vonzó énekessel.

Nick nem kapta vissza Miley-t, a két lány barátsága azonban jóvátehetetlen sebeket szenvedett. Miley sosem bocsátotta meg Selenának, hogy együtt járt Nickkel, akit életrajzi könyvében a „nagy Ő”-nek nevezett. Selena pedig nehezményezte, hogy a jóképű énekes csak azért járt vele együtt, hogy Mileyt visszahódítsa...

A lányok barátságának az idei Kid’s Choice gála sem fog jót tenni, ahol Nick és Selena újra egy fedél alá kerülnek. Selena Gomez tavaly a gyerekek kedvenc énekesnőjének járó sárga léghajóval térhetett haza a díjátadóról, ahol a híres-hírhedt zöld trutymóban is megfürödhetett – a csinos énekesnő idén is hasonló bravúrra készül. Különösen fájó seb ez Miley számára, akinek Wrecking Ball című slágere a tavalyi Nickelodeon gálán jelölt volt a kedvenc dal kategóriában, végül azonban szobor nélkül kellett hazatérnie a díjátadóról.

Idén jelölés híján nemcsak végignézheti, ahogy exe és egykori barátnője együtt fotózkodik, de biztosan eszébe jut majd, hogy Selena nemcsak szerelmét hódította el, hanem a Nickelodeon gálájának díjait is lépten-nyomon hazaviszi előle.

Kids’ Choice Awards 2015 - április 1-én 18.30-tól csak a Nickelodeonon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.