Ez biztosan nem volt a gyakorlat része

Ekkora malőrt: hogyan NE dobjuk el a kézigránátot?

A legjobbakkal is megesik, hogy a dolgok nem úgy történnek, ahogy eltervezik, hát még egy zöldfülű katonával! Még szerencse, hogy ott volt a kiképző, na meg a lövészárok, amibe bele lehetett ugrani.

2015.03.26 22:00ma.hu
Fotó: YouTube

Lehet, hogy nem éles gránáttal kellett volna gyakorolni, mert csak a kiképző gyors reflexeinek, na meg a pont ott lévő lövészároknak köszönheti a két katona, hogy viszonylag könnyen, csupán pár zúzódással megúszták az akár életükbe is kerülő gyakorlatozást. A kínai Xiao Zhang kis híján mindkettejüket megölte, amikor épp a kézigránát eldobását gyakorolta, de a robbanószerkezet... nos, inkább nézzék meg a videót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.