Gigaméretei tették népszerűvé a pornósztárt

Gyászolnak a pornórajongók: Rocco búcsút intett

A pornórajongók szemében Rocco Siffredi neve egyet jelent a gigantikus férfiméretekkel, ám ezentúl már csak archív felvételeken csodálhatják meg a hölgyek a tekintélyes idomokat, a pornósztár elbúcsúzott.

2015.03.23 14:00ma.hu

50 éves, de az ágyban még mindig nagy király Rocco Siffredi, erről a legutóbbi filmjei is tanúskodnak: a pornólegenda ereje lankadatlan. Most mégis úgy döntött, hogy búcsút int a felnőttfilmes iparnak, és ki nem találnák, miért: rájött, hogy annyira szerelmes a feleségébe, az egyébként magyar származású Rosa Caracciolóba, hogy mostantól hűséges akar lenni hozzá. A tekintélyes hímtaggal megáldott pornósztár azután jutott erre a döntésre, hogy részt vett a Survivor című túlélőshow olasz változatában.

Fotó: Wikipedia/Toglenn

A felnőttfilmek talán legismertebb sztárja - akiről még az is hallott, aki egyébként nem szokott szexfilmeket nézni - a Nude Beach című show-ban büntetést kapott, melynek értelmében egy teljes héten át magánzárkában kellett sínylődnie. Miután visszatért a valóságshow-ból, egy barátjának a következőképp fogalmazott: "soha nem éreztem még magam annyira meztelennek, mint akkor". Pedig összeszámolni se nagyon lehet, hányszor volt fizikai értelemben anyaszült pucér a kamerák kereszttüzében, de teljesen más, amikor az embernek a lelke csupaszodik le.

"Egyedül voltam és ez egy csomó gondolkodásra adott időt, hogy mi is a fontos számomra. És rájöttem, hogy nem akarom elveszíteni a feleségem" - ismerte be. Így hát egyik napról a másikra búcsút intett a pornónak, noha egyelőre még nem tudja, hogy a szintén pornóval foglalkozó nejének ez az új variáció hogyan fog tetszeni. A 42 éves Rosával Cannes-ban találkozott, mielőtt közösen szerepeltek a Tarzan felnőtt típusú újraértelmezésében, a Jane szégyene című alkotásban.

A pornó női rajongói érthető módon nem fogadták kitörő örömmel a bejelentést, de tulajdonképp igazat kell adnunk a hírességnek: most még a csúcson van, akkor is, ha ifjúkori önmagához nyilvánvalóan nem lehet már hasonlítani, de 50 éves kora után bármikor utolérheti őt a teste által diktált kényszerpihenő, ami sokkal kínosabb lenne, mint most emelt fővel távozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.