Családi vita lehetett a háttérben

Beteget ment látogatni, de gyilkolt is a kórházban

Egy beteget ment látogatni a férfi, ám váratlanul olyasvalakivel találkozott a kórházban, akivel a jelek szerint nem ápoltak túlságosan baráti viszonyt, ezért halálra szúrta a másik látogatót.

2015.03.23 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Meglátogatott egy beteget, de közben halálra szúrt egy másik látogatót vasárnap reggel egy férfi egy Chicago környéki kórházban - számolt be a helyi rendőrségre hivatkozva a NY Daily News című hírportál. A gyilkossággal egy 44 éves férfit vádolnak, aki ugyanahhoz a beteghez érkezett látogatóba, mint a 42 éves Francisca Quintero, a későbbi áldozat. A támadás pontos részleteit a rendőrség nem közölte a sajtóval, így azt sem lehet tudni, hogy mi váltotta ki a gyilkos haragot, csak az biztos, hogy 11:36-kor riasztották a tiszteket.

Bár a nőt azonnal a sürgősségi osztályra szállították, ahol megkapta a megfelelő ellátást, életét már nem lehetett megmenteni, hivatalosan 13:10-kor, alig több mint másfél órával a támadás után halottnak nyilvánították. Gyilkosát ellenállás nélkül tartóztatták le a rendőrök, és a jelentés szerint akár 20 szemtanút is kihallgathatnak, hogy kiderítsék, mi is történt valójában. Jelenleg még az sem nyilvános, hogy mi volt a gyilkos fegyver és az hogyan került a gyanúsítotthoz.

Annyi bizonyosan kiderült már, hogy az áldozat és a gyanúsított egy időben közösen éltek, de nem tudni, hogy kapcsolatban éltek-e egymással vagy csupán közeli hozzátartozóként voltak egy fedél alatt. A kórház szóvivője ezzel egyidőben igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy az eset "elszigetelt" volt, és sem a többi beteg vagy látogató, sem a kórházi személyzet tagjai nem voltak veszélyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.