Kiütéssel győznek az extrém vásárlók

Borzalom a köbön: a látvány, amire senki sem vágyik

Sosem lehetünk elég óvatosak, az ízlésficam bármikor támadhat, akár egy sima bevásárlás közben is. Felkészülni, vigyázz, és kapaszkodj: ezek a képek felérnek egy gyomorba vágással!

Rémségek tárháza, avagy óvatosan a Wallmartban! >>> KATT a képekhez! képgaléria

2015.03.22 08:15ma.hu

És még nálunk szólják meg az embert, ha mondjuk a Balaton mellett bikiniben ugrik be a boltba a vacsorához valóért! Higgyék el, az sehol sincs ahhoz a látványhoz, amivel az Amerika-szerte népszerű Wallmart vásárlói szembesülhetnek - még ha nem is nap mint nap, de ezek bármelyike bőven elég egy hétre is, mire az ember kimászik a sokkból. Az alábbi összeállítás szerencsére nem egyetlen üzletben és nem egy napon készült, de így is igazán ütős.

Felkészültek? Akkor öveket bekapcsolni, zuhanunk (a közízlés tengerébe)!

Fotó: Zoom Radio/People of Wallmart


Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.