One Direction

Csak a baj van ezzel a fiúbandával, mégis imádják őket

Fejenként majdnem ötezer dollárnak (1,4 millió forint) megfelelő összegű "marihuána-biztosíték" kifizetésére kötelezte a Fülöp-szigeteki bevándorlási hivatal a One Direction brit-ír fiúzenekar két tagját.

2015.03.22 06:30MTI
Fotó: Wikipedia/Fiona McKinlay

Zayn Malikról és Louis Tomlinsonról tavaly felkerült egy videó az internetre, amelyen marihuánát szívnak. (Zayn közben magára hagyta a bandáját és turné közben kiszállt, hazautazott Angliába.)

A népszerű banda a hét végén ad koncertet Manilában, ha a hatóságok illegális drogok használatán vagy terjesztésén kapják Tomlinsont, akkor elveszti a kifizetett biztosítékot. A pénzt helyi idő szerint csütörtök délután vitte el a banda koncertjének producere a bevándorlási hivatalhoz.

A hivatalt egy helyi drogellenes csoport szólította fel, hogy tartsa a szemét a zenekar két tagján, miután tavaly felkerült róluk az internetre egy videó, amelyen marihuánát szívnak.

A csoport a Fülöp-szigeteki Kábítószer-ellenes Hivatalt is arra buzdította, hogy küldjön embereket az öttagú popbanda szemmel tartására, mert szerintük félő, hogy a fiúk rossz hatással lehetnek a helyi fiatalokra.

A kompromittáló videó megjelenése után az együttes egyik tagja, Liam Payne a Twitteren kért bocsánatot társai viselkedéséért. Azzal érvelt: "még csak a húszas éveinkben járunk és ennyi idősen mindannyian követünk el butaságokat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.