Zenéjét és ismertségét használja a sztár

Ricky Martin a gyerekkereskedelem ellen küzd

"Nem csupán Puerto Ricóban, hanem mindenütt a világban, így az Egyesült Államokban is sok gyerekből válik rabszolga".

2015.03.22 03:30MTI

A latin sztár a gyermek prostitúcióra és gyermekkereskedelemre hívta fel a figyelmet.

Zenéjével és ismertségével küzd a gyerekkereskedelem ellen Ricky Martin. A Grammy-díjas énekes 30 évvel ezelőtt a Puerto Ricó-i Menudo gyerekcsapat tagjaként kezdte zenei karrierjét.

A 43 éves Ricky Martin, aki nemrég jelentette meg Quien Quiera Escuchar című 10. stúdióalbumát, egy interjúban arról beszélt, hogy koncertjein rendszeresen felhívja a figyelmet a prostitúcióra és pornográfiára kényszerített gyerekek helyzetére.

"Nem csupán Puerto Ricóban, hanem mindenütt a világban, így az Egyesült Államokban is sok gyerekből válik rabszolga" - mondta egy interjúban az énekes, aki szülőföldjén múlt évben nyitott egy központot a gyerekek elnyomása ellen. 

Az énekes a közösségi médiában Elton Johnhoz hasonlóan csalódottságának adott hangot az olasz divattervező-páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana nyilatkozatával kapcsolatban, akik "szintetikusnak" nevezték a meleg pároknak béranyaság útján születő, mesterséges megtermékenyítéssel fogant gyerekeket.

Ricky Martin, akinek iker fiai vannak egy béranyától, szintén csatlakozott a D&G márka elleni, Elton John által hirdetett bojkotthoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.