Szőr helyett bőrt érintett

Macskája helyett betörőt talált az ágy alatt

Szőrös bundát akart tapintani, helyette valami máshoz ért az idős asszony keze, aki hiába szólongatta a macskáját, az csak nem jött elő, ezért benyúlt az ágy alá - és az ott fekvő betörőt bökdöste.

2015.03.20 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dan (Képünk illusztráció)

Elég kínos pillanat lehetett, amikor az idős floridai nő a macskája után tapogatózott az ágy alatt, a szőrös bunda helyett azonban egészen határozottan csupasz bőrt érzett, és nem kellett sokat gondolkoznia, hogy rájöjjön, ez bizony nem a macskája, de még csak nem is egy megkopasztott háziállat. Az ágy alatt egy nagy hirtelenjében elrejtőzött betörő gubbasztott, azt remélve, hogy nem fedezik fel ottlétét, és később egy óvatlan pillanatban majd kisurran a lakásból.

Ezt a tervet húzta keresztül a 61 éves asszony, Christian Vatovec pedig nem húzta az időt holmi magyarázkodással, helyette nyúlcipőt kötött és eliszkolt a helyszínről, de nem jutott messzire, mert a rendőrök egy közeli csatornában találtak rá a bambán pislogó 25 éves fiatalemberre. Az idős nő később azonosította a tolvajt, aki a nagy rohanás dacára azért zsebre tudott vágni egy arany karkötőt és egy fényképezőgépet is - jelentette a NY Daily News.

A férfit a Palm Springs-i rendőrség letartóztatta, 53 ezer dollár óvadék ellenében engedhető csak szabadon, a későbbi tárgyalásán betörésért és lopásért kell felelnie, valamint azért, mert megpróbált ellenállni a letartóztatásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.