Egy meg nem nevezett klinikára vitette magát

Liza Minnelli ismét drogproblémákkal küzd

Ismét bevonult egy rehabilitációs klinikára Liza Minnelli, hogy megszabaduljon kiújult drogfüggőségétől. A sztár mindig is nyíltan beszélt alkohol- és drogproblémáiról.

2015.03.19 11:55MTI

A 69 éves színésznő és énekesnő szóvivője közleményben jelentette be szerdán, hogy Minnelli egy - meg nem nevezett - klinikán tartózkodik és a függőségtől való megszabadulásban "nagyszerű előrehaladást mutat".

"Liza Minnelli az évek során bátran küzdött a szerektől való függősége ellen, és valahányszor szükség volt rá, vállalta a kezelést" - hangoztatta a szóvivő, Scott Gorenstein.

A sztár mindig is nyíltan beszélt alkohol- és drogproblémáiról. Minnellire legtöbben a Kabaré című musical filmváltozatából emlékeznek, amelyben Sally Bowles bárénekesnőt alakította, és játékáért 1973-ban Oscar-díjat is kapott.

Vincente Minnelli rendező és Judy Garland színésznő lánya egyike azon keveseknek, akik Oscar-, Emmy-, Grammy- és Tony-díjat is a magukénak mondhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.