Találgatások övezik a színész fotóját

Titkolózik Kamarás Iván: miért húzott fehér köpenyt?!

Orvosi köpenyes fotót posztolt Facebook oldalára Kamarás Iván, ám a képhez semmilyen magyarázatot nem fűzött, így egyelőre csak találgatni lehet, vajon mire készül a híres színész.

2015.03.18 14:00ma.hu

Kamarás Iván titokzatos posztja találgatásokra ad okot, a színész azonban nem árulja el, mi zajlik a kulisszák mögött.

Jelenleg semmit nem mondhatok, de ígérem, hogy legkésőbb egy hét múlva mindenre fény derül” – mondta Kamarás, aki egy apróságot azért mégis elárult. „Mindenkit megnyugtatok, hogy a valóságban nem kezdek el praktizálni, természetesen a szakmámhoz köthető, hogy fehér köpenybe bújtam, senki ne cserélje le rám a háziorvosát, mert annak igen komoly kockázata és mellékhatása lenne” – tette hozzá nevetve.

Fotó: Facebook/Kamarás Iván

A színész Facebook-oldalán azonban találgatások keltek szárnyra, mi lehet a titkos munka. Egyesek tudni vélik, hogy Kamarás a tv2 kórházsorozatában, a Jóban Rosszbanban lesz látható hamarosan, de ezt Kamarás semmilyen formában nem erősítette meg. Kamarás Iván menedzsere, Stern Éva sem árult el több információt, mint a színész.

Szerződésünk alapján jelenleg semmit nem mondhatok, de annyi tény, hogy természetesen egy munka kapcsán készült Ivánról ez a werkfotó” – mondta, illetve azt is megerősítette, hogy a színész Facebook-oldalán hamarosan láthatóak lesznek a részletek. Annyi bizonyos, hogy Kamarás nagyon jól mutat a fehér köpenyben, amit sokan meg is jegyeztek, hozzátéve, hogy nagyon szívesen látnák egy Vészhelyzethez hasonló sorozatban is, vagy bármilyen más orvosi témájú szerepben, mert nemcsak sármos, hanem kiváló színész is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.