Az anya az első számú gyanúsított

Saját anyja fejezhette le a 3 hónapos csecsemőt

A vizsgálat még csak most kezdődött el, ám minden jel arra utal, hogy a saját anyja fejezhette le a 3 hónapos csecsemőt, akit a rendőrök egy telefonos bejelentés után fedeztek fel vérbe fagyva.

2015.03.18 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Minősített emberöléssel vádolják a hatóságok az amerikai Cincinnatiben élő Deasia Watkins nevű nőt, a nyomozók szerint nagy valószínűséggel ő fejezte le a 3 hónapos csecsemőjét hétfőn reggel. A 20 éves nőt azonnal őrizetbe vették, jelenleg elmeorvosi vizsgálat alatt áll. A NY Daily News című lap értesülései szerint a rendőrök hétfőn reggel 6 óra után fedezték fel a vérbe fagyott csecsemőt, miután egy segélyhívás futott be a 911-re a lakásból. A halottkémi jelentés szerint a kis Janiyah "többszörös traumákat szenvedett".

A kislány anyja nem szerepel a bűnügyi nyilvántartásban, de állítólag arról tudtak a hatóságok, hogy mentális zavarai vannak, ezért is vizsgálja most egy pszichiáter, hogy kiderüljön, beszámítható volt-e a gyilkosság idején vagy sem. A nő szomszédja, Jimmie Graham a CBS tévétársaságnak azt mondta, valami elpattanhatott az agyában, mert nincs értelmes magyarázat arra, hogyan tehet valaki ilyesmit egy kisbabával.

A nő bírósági tárgyalásának dátumát egyelőre nem tűzték ki. Az eset önmagában is nagy port vert fel az amerikai államban, de még súlyosabbnak tűnik annak fényében, hogy mindössze néhány nappal egy másik gyilkosság után következett be: akkor egy chicagói nagymama vágta le motoros fűrésszel a 7 hónapos unokája fejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.