Azt hitte, a festék majd segít

Feketére fújt arccal akart "elbújni" a rendőrök elől a tolvaj

Fekete festékszóróval fújta le az arcát a tolvaj, annak biztos tudatában, hogy így a rendőrök nem fogják őt felismerni és megúszhatja a lopást. Nagyot tévedett, a festék kevés volt az álcázáshoz.

2015.03.18 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/khunaspix

Autót és kisebb holmikat lopott a kaliforniai Maderában élő Jose Espinoza, de azt hitte, nem fog lebukni, mert mielőtt elindult volna, gondosan befújta az arcát fekete festékszóróval. A letartóztatásakor azt mondta, szándékosan "takarta el" ezen a módon az arcát, azért, hogy ne ismerjék fel, ám nem járt sikerrel, mert először ugyan sikerült elmenekülnie, de később a rendőröknek feltűnt a furcsa figura és az őrizetbe vétele után kiderült, hogy ő a felelős több mostanában elkövetett lopásért.

A zsaruk a 23 éves férfinél talált fekete festékes sprayt bizonyítékként foglalták le - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.