ByeAlex és Wolf Kati tanácsokat osztogat

Az önazonosság lehet Boggie fő erénye az Eurovízión

Boggie még csak sejtheti, mi vár majd rá néhány hét múlva az Eurovíziós Dalverseny bécsi színpadán, Wolf Kati és ByeAlex azonban már tapasztalt versenyzőkként próbálják ellátni őt tanácsokkal.

2015.03.12 14:00ma.hu
Csemer Boglárka "Boggie" (Fotó: A Dal 2015)

A magyar döntőt már megnyerte, de az Eurovízió nemzetközi színpadán keményebb ellenfelekkel kell majd megküzdenie Csemer Boglárkának: a jók közt a legjobbak állnak a közönség elé, hogy a hazai rajongók után a nemzetközi publikumot is meggyőzzék. Ehhez viszont nem árt néhány jótanács, pár praktika, hogy mire kell számítania a több ezres helyszíni és több milliós képernyős szavazóval szemben.

Wolf Kati és ByeAlex már tapasztalt eurovíziós versenyzőnek mondható, így ők igyekeznek segíteni Boggie-nak, noha mindketten megjegyezték, biztos eurovíziós recept nincs. ByeAlex szűkszavúan az önazonosságot javasolja Boggie-nak. „Konkrét tanácsot nem tudok Boggie-nak adni, hiszen mindenki saját maga tudja a legjobban, miben kell még fejődnie. Ahogy tapasztaltam, az önazonosság az, ami bejön az Eurovízión".

Wolf Kati helyzete annyiból másabb, hogy ő nemcsak volt eurovíziós résztvevőként tekint az idei versenyre, hanem Boggie versenytársa is volt A Dalban, és egészen az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy talán ismét ő képviselheti Magyarországot. Bár ez végül nem sikerült neki, a több fordulóban zajlott verseny során közelebbről is megismerhette Boggie-t, és így igazán személyre szabott útravalóval tud szolgálni neki.

Boggie egy magával ragadó, tiszta, nyílt személyiség, nyugalmat áraszt, amit át tud adni a színpadon is. Nagyon profin nyerte meg A Dalt, azt javaslom, csináljon mindent ugyanígy az Eurovízión is, és biztosan sikeres lesz” – mondta el Wolf Kati, majd hozzátette:

Amit tanácsolni tudok neki, hogy a kemény munka mellett ne felejtse el kiélvezni a Bécsben töltött két hetet, és ha teheti, akkor vegyen részt minél több közös eseményen, bulin. Ezt én egy picit elmulasztottam, és ha újra mehetnék, akkor ebben változtatnék. Azon túl, hogy a versenyen a maximumot nyújtja az ember, fontos az is, hogy megismerkedjen a többi indulóval és jól érezze magát."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.