Haj nélkül

Hernádi Judit és Csonka András is megkopaszodott - jó ügy érdekében tették!

Ismert sztárok álltak modellt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány legújabb kampányához. "Hogyan érzed magad, ha nincsen hajad?"

2015.03.11 12:30ma.hu
Fotók: Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

25 éves jubileumi kampányuk célja, hogy mi, emberek együtt érzőbbek legyünk, továbbá fel kívánják nyitni a szemünket, hogy az egyetlen kincsünk ezen a világon az egészségünk, és minden áldott nap olyan hálásnak kellene lennünk ezért, mint amilyen hálás egy gyermek akkor, amikor meggyógyul - írja weboldalán a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány.

Ne felejtsük el azt sem, hogy ezek a beteg gyermekek, igazi szuperhősök, akik nagyon megakarnak gyógyulni és rettentő mód erősek, mosolyognak és küzdenek! Ha ők ebben a nehéz helyzetben tudnak mosolyogni, akkor egy egészséges ember miért nem? Sokszor ők tartják a szüleikben is az erőt, gyengék, szédülnek és fáj nekik.. Kihullik a hajuk, de ők mégis telis-tele reménnyel tudnak tükörbe nézni! Hogy képesek erre? Lehetnének kétségbeesettek, szomorúak, sőt panaszkodhatnának is, de nem ezt teszik!

Ezért felteszik ezt a kérdést:

„Te hogyan érzed magad, ha nincsen hajad?"

A társadalmi célú reklámkampány 12 ismert ember közreműködésével készül el. Ők bátran csatlakoztak kezdeményezésükhöz, hiúságukat eldobva vállalták, hogy megmutatják magukat a nagyvilágnak kopaszon azért, hogy életeket mentsenek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.