Marketing

Cseh elnöki bál: tombola és államadósság-csökkentés

Ötfogásos vacsora Milos Zeman cseh államfővel és feleségével - állítólag ez a fődíja a prágai Hradzsinban március 20-án megrendezendő első cseh elnöki bál tombolájának.

2015.03.07 07:28MTI
Facebook/Prague.eu

Jirí Ovcácek szóvivő pénteki közlése szerint a Prágai Vár két dísztermébe - a Spanyol terembe és a Rudolf galériába - mintegy 700 személyt hívott meg az elnöki iroda, köztük a cseh politikai, társadalmi és kulturális élet jeles képviselőit. Meghívót küldtek a prágai diplomáciai testület képviselőinek is. A bál részletes programja azonban még nem ismeretes.

Az első cseh elnöki bált hivatalosan a Milos Zeman államfő és felesége, Ivana által létrehozott jótékonysági alapítvány szervezi. A belépők ára néhány ezertől tízezer koronáig (mintegy 115 ezer forint) terjed - jegyezte meg Ovcácek. Hozzátette: a befolyt összeg felét az alapítvány kapja, míg a másik felét az államadósság csökkentésére fordítják.

A belépőjegyekért a résztvevők frissítőket és tombolajegyet kapnak. A tomboladíjak állítólag nagyon értékesek és érdekesek. Cseh sajtóértesülések szerint az elnöki párral való vacsora mellett nyerni lehet például egy belépőjegyet a prágai jégkorong-világbajnokság döntőjére, vagy néhány kiló vadhúst a lányi elnöki rezidenciát körülvevő vadaskertben elejtett állatokból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.