Megcsúszott a fürdőben, vécébe szorult a lába

Kanállal kaparták ki a vécéből a beszorult nőt

Megcsúszott a fürdőszoba kövén és belecsúszott a vécébe egy nő, a lába pedig úgy beszorult, hogy a tűzoltók segítsége nélkül nem tudott kiszabadulni. Kanállal kaparták ki onnan.

2015.03.06 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Meglehetősen bizarr kalandban volt része egy kínai nőnek, aki egy Guangxi tartománybeli lakásban csúszott bele a vécébe. A távol-keleti országban gyakorta nem a nálunk ismert módon alakítják ki a vécét, amire rá lehet ülni, hanem a padlózattal egy szintben lévő csatornanyílás képezi azt, és csak fölé kell guggolni. Ez azonban már nem egyszer okozott baleseteket: könnyebb belelépni és aztán beszorulni, mint a nyugati típusú ülővécékbe.

Ez történt a meg nem nevezett nővel is, aki megcsúszott a kövön, a következő pillanatban pedig már a lefolyó foglya volt. A tűzoltókat kellett hívni, hogy kiszabadítsák, ám ők hiába próbálkoztak a hagyományos eszközeikkel, a porcelánt nem tudták úgy kivájni, hogy az ne veszélyeztesse a nő testi épségét. Így aztán szó szerint egy kanállal sikerült kimenekíteni a nőt, azzal kaparták a betont és tágították ki annyira, hogy végre ki tudta húzni a lábát az áldozat, ráadásul alig egy kevés felületi sérülést szerzett az egész megpróbáltatás során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.