Így jár, aki sok erjedt almát eszik

Megint sztár lett a részeg mókus

Egyszer már világsztár lett, de most újra felkapta a világháló közönsége a mókust, amelyik a kelleténél több almát falt fel a földről, ahol a lehullás után bizony erjedésnek indult a gyümölcs - és a mókus berúgott.

2015.03.05 22:00ma.hu
Fotó: YouTube

Vannak dolgok, amik akkor is viccesek, amikor az ember már sokadjára látja, nem csoda hát, ha újra meg újra felkapja őket egyfajta népszerűségi hullám. Emlékeznek még a Sivatagi show betintázott állataira, a majmoktól az elefántig, miután felzabálták a földre hullott, túlérett gyümölcsöt? Tipikusan az a jelenet, amit az ember ha ezerszer látott, ezeregyedszerre is harsányan hahotázik rajta. Hasonlóképp járt az alábbi videó "sztárja", egy mókus, amelyik ugyancsak erjedésnek indult gyümölcstől lett finoman szólva kapatos, a vadalmát vitte túlzásba és csúnyán ráfázott.

A rágcsálót egy erdőszélen lakó férfi és néhány barátja fedezte fel még tavaly télen, de most újra lendületet vett az interneten, a videót ismét egyre nagyobb tömegek nézik és osztják meg. A mókust filmező társaság tagjai eleinte azt hitték, talán megsérült az állat, azért közlekedik olyan furcsán, de aztán rájöttek, hogy inkább az alkohol okozhat nála koordinációs zavarokat, miközben kétségbeesetten próbált elmenekülni, de az a fránya hó az útját állta, és a folyamatosan imbolygó fák sem könnyítették meg a helyzetét. Végül sikerült eltávolodnia a hangoskodó társaság közeléből, de biztosak vagyunk benne, hogy még a másnapja is kellemetlenül alakult, mire sikerült kialudnia a részegséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.