Bababőrbe bújt gonosz?

Cuki, míg csak mosolyog, de ördögi a kacaja a párhetes csecsemőnek

Egy kisbaba mindig cuki, na jó, nem feltétlenül szép és imádnivaló, de az biztos, hogy senki nem a gonoszt látja bennük. Erre tessék, itt van ez az orosz csecsemő, aki ördögi kacajt ereszt el.

2015.03.05 16:00ma.hu
Fotó: YouTube

Ha egy kisbaba elkezd gurgulázva nevetni, aligha akad olyan ember, akinek ne szaladna mosolyra a szája. Kivéve akkor, ha az alábbi videón látható kisfiút meghalljuk, aki a leírás alapján valahol Oroszországban él. Ránézésre olyan, mint bármelyik kisbaba, de amikor kacajra fakad, akkor mosoly helyett egy pillanatra megfagy bennünk a vér: már-már ördögien gonosznak hat az egész, és persze kellőképp abszurd is.

Remélhetőleg mire felnő, nem váltja be a nem túl kecsegtető sejtéseket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.