Vádemelés

Rendőr kapta meg a régi telefont - és rá a zaklató üzeneteket...

A hoppon maradt szerelmes nem bírt belenyugodni, ezért a következő hetekben több száz sms-st küldött kiszemeltjének.

2015.03.05 09:40Havariapress

Vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki hónapokon keresztül, napi gyakorisággal küldött zaklató üzeneteket egy ballószögi nőnek, még akkor is, amikor a nő már lecserélte a telefonszámait, régi telefonját pedig egy rendőrnek adta át.

A vádirati tényállás szerint a 46 éves kecskeméti férfi és a 33 éves ballószögi nő régebbről ismerte egymást, majd 2014 áprilisában újból találkoztak. Ebben az időben a nő egyszer vendégül látta a férfit, és elment vele egy rendezvényre, illetve moziba is, amikor azonban az udvarló közölte, hogy neki intimebb kapcsolat kell, a nő elutasította a további közeledést.

Ebbe viszont a hoppon maradt szerelmes nem bírt belenyugodni, ezért a következő hetekben több száz sms-st küldött kiszemeltjének, ezekben eleinte általában szerelmet vallott és személyes találkozásokat kért, később öngyilkossággal kezdett fenyegetőzni.

Több esetben Ballószögön vagy Kecskeméten kihelyezett falragaszokkal üzengetett a nőnek, még azután is, miután az lecserélte a telefonszámait, korábbi mobiltelefonjait pedig a nevelőapjának, illetve egy ballószögi rendőrnek adta át.

A részben szexuális, részben gyalázkodó tartalmú sms-ekből így nekik is jutott: a nevelőapa 11, a rendőr pedig 17 ilyen üzenetet kapott. A történtek miatt a sértett maga kérte a szabadlábon védekező férfi megbüntetését, bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.