Izgalmas volt a nyolckarúnak a külvilág

Pánikot okozott a polip: elindult kifelé az akváriumból

Alaposan ráijesztett a tengeri állatkert látogatóira egy óriáspolip, amelyiknek az akváriuma felül nyitott volt, az állat pedig ezt kihasználva úgy döntött, "szétnéz" egy kicsit kívül is.

2015.03.04 16:00ma.hu
Fotó: YouTube

Eleinte csak az álmélkodás hangjai hallatszottak, de pár másodperc múlva már sikítva hátráltak az óriáspolip akváriuma mellől a látogatók az amerikai Washington állambeli Seattle egyik tengeri állatkertjében, mert a termetes puhatestű úgy döntött, alaposabban is szétnéz a külvilágban. Amikor az egyik csápját kidugta a nyitott tetejű tartály peremén, már sejteni lehetett, hogy nem lesz jó vége, de senki nem mert semmit tenni, csak a személyzet egyik tagjának érkezése vetett véget a kialakulóban lévő bajnak.

A nő nem sokat teketóriázott: felnyúlt a poliphoz és határozott mozdulatokkal visszatuszkolta a karokat, majd kicsivel később egy tetőt is hozott az akváriumra, így már nem volt esélye a polipnak a váratlan menekülésre, és minden látogató megnyugodhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.