Színészetből a zene világába

Baronits Gábor a popzene világába is berobbant

Új oldaláról mutatkozik be az egyik legkedveltebb hazai színész, Baronits Gábor. Első saját dalának elkészítésével sokakat meglepett, hiszen kevesen tudták róla, hogy a zene világában is otthonosan mozog.

2015.03.01 12:00ma.hu
Fotó: Light Media

Hatalmas meglepetést okozott a tévénézőknek, amikor a Jóban Rosszban című napi sorozat egyik állandó szereplője, Baronits Gábor a közelmúltban bejelentette, hogy távozik a produkcióból. Az egyik legnépszerűbb hazai színész első szerelme mindig is a színház volt, ahol ezentúl is tovább építi karrierjét, most azonban elérkezett az ideje annak, hogy a prózai és musical szerepeket követően egy önálló dallal mutassa meg a saját zenei ízlését.

Baronits debütáló dala Johnny K. Palmer és Szakos Krisztián közreműködésével készült, és a nemzetközi trendeknek megfelelő középtempós popsláger, mely a "Shake" címet kapta. A rajongóknak másfél hónap is elég volt, hogy beleszeressenek az újdonságba: több mint 17 ezren hallgatták meg a dalt YouTube-on, és ez még csak a kezdet!

A pozitív visszajelzéseket követően várható, hogy a következő hónapokban a rádiósok is felfigyelnek a Baronits művésznéven popkarrierbe kezdő tehetséges énekes bemutatkozó felvételére - különösen akkor, ha megjelenik a hozzá tartozó videoklip is, de ez legyen meglepetés...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.