Dél-Afrika

Nagyon hasonlított egy iskolatársára: kiderült, hogy 17 éve elrabolt testvére az

Egy fokvárosi kórházból elraboltak egy újszülöttet 1997-ben, szülei, akik soha nem adták fel a reményt, hogy újralátják lányukat, idén véletlenül megtalálták őt.

2015.02.27 19:52MTI
Illusztráció: freedigitalphotos/imagerymajestic

A család minden év április 28-án megünnepelte az eltűnt gyerek születésnapját. A kislányt három nappal világra jötte után rabolták el kórházi bölcsőjéből.

A biológiai szülők az után találták meg gyereküket, hogy fiatalabb lányukat ugyanabba az iskolába íratták be, ahová nővére is jár. A barátai hívták fel a végzős hallgató figyelmét arra, hogy félelmetes hasonlóság van közte és egy új diák között. A két lány találkozott egymással és összebarátkozott, bár négy év különbség van közöttük - mondta el egy helyi rádióállomásnak a lányok nagynénje.

A fiatalabb lány mesélt szüleinek új barátjáról, aki szakasztott olyan, mint ő. A család meghívta az új barátot egy kávéra, és miután meglátta őt, az apa azonnal értesítette a rendőrséget, amely felújította az emberrablás ügyében annak idején folyt nyomozást. A DNS-tesztekből kiderült, hogy a lány nem biológiai szüleivel él.

Pénteken letartóztattak egy 50 éves nőt, akit az ügyészség meg is vádolt emberrablással, és azzal, hogy hamisan állította azt, hogy ő a gyerek biológiai anyja.

Az édesanya csütörtökön látta először 18 éves lányát. Amikor meglátta őt, tudta, hogy a gyereke áll előtte. Közölte, hogy nincs is szükség DNS-vizsgálatra - mondta a nagynéni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.