Nemsokára utasokat is szállíthat a DJ

A levegőben randizott Cooky és Molnár Andi

Senkinek se okozzon meglepetést, ha nemsokára Cooky ismerős hangja köszönti az utasokat egy repülőgép fedélzetén: már csak néhány nap kell, és a francia DJ megszerzi az utasszállító gépekre szóló pilótaengedélyt.

2015.02.27 16:00ma.hu

Cooky végre beváltotta ígéretét, és a felhők közé repítette Molnár Andit. Erről még a dzsungelben állapodott meg a két képernyős, majd a SportKlub stúdiójában folytatták a tervezgetést, hiszen Cookyt az Oh la la francia focimagazinban, Andit pedig a Molnár Andi kedvencei és a Horti angyalai című műsorban láthatják a nézők.

A SportKlub műsorvezetői a „kisrepülők Rolls-Royce-ával”, egy Diamond 42-essel emelkedtek a magasba, bár közel egy órát kellett várni a felszállási engedélyre a köd miatt, de végül napsütésben szelhették át Dunavarsány légterét.

Ennek a típusnak az a különlegessége, hogy gyakorlatilag egy utasszállító kicsinyített másolata: ugyanúgy kell kezelni, mint egy nagy repülőgépet, a műszerek is hasonlóképpen működnek, ezért a gyakorláshoz ideális választás” – mondta Cooky, aki hamarosan akár egy légitársaságnál is állást vállalhat, hiszen megszerzi a képesítést az utasszállító gépekre.

Fotó: Redlemon

A tököli reptérről szálltunk fel, ahonnan körülbelül két perc Varsány, a szülővárosom. A levegőből megmutattam Cookynak a házat, ahol felnőttem, ő pedig az érdi otthonukat szúrta ki, amikor felette repültünk” – mesélte Molnár Andi, aki légiutas-kísérő múltjának köszönhetően otthonosan érezte magát a levegőben.

Cooky mellett abszolút biztonságban éreztem magam, rendkívül magabiztosan vezette a gépet, sőt felszállás és leszállás gyakorlása közben is láthattam, hibátlanul csinálta. Remélem, nem most utoljára hívott magával, mert nagyon élveztem a közös repülést!” – mondta a sportcsatorna csinos műsorvezetője.

Cooky gyermekkora óta szenvedélyesen rajong a repülésért. „A legtöbb ember úgy ismer, mint Cooky, a vicces műsorvezető, de a pilótafülkében nincs bohóckodás. Amikor a levegőben felelős vagy az utasaidért és a földön lévő emberekért, akkor mindent komolyan kell venni” – mondta a francia. Első utasa reakciója a gyakorló pilóta profizmusát igazolja, hiszen Andi nagyon élvezte a levegőben töltött szűk egy órát, és rengeteg fényképet készített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.