Hajdú Dávidka imádja a keresztanyját

Szabó Zsófit megcsalta a kérője: már nem akarja feleségül venni

Szabó Zsófi egyszerre népszerű televíziós, színésznő és tündéri keresztszülő. A műsorvezető a munkája mellett rengeteg időt tölt együtt keresztfiával, Hajdú Dávidkával.

2015.02.26 12:00ma.hu

Szabó Zsófi szinte az első pillanattól kezdve ott volt keresztfia mellett. „Dávidka két hetes volt, amikor megismerkedtem az édesanyjával, és nagyon örültem neki, amikor később engem kértek fel keresztanyának. Mélyen vallásos vagyok, ezért rendkívül sokat jelentett számomra, amikor Dávidkát a szenteltvíz alá tartottam” – mesélte a csinos műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy keresztfia éveken át belé volt szerelmes.

Fotó: Redlemon

Dávidkával nagyon közeli viszonyban állunk, éveken át belém volt szerelmes, azt állította, engem vesz majd feleségül, és erről a tervéről semmilyen érv segítségével nem lehetett lebeszélni. Aztán az óvodában megismerkedett Sárával, és szomorú hangon közölte velem, hogy megcsalt vele, azóta csak második helyen állok a szerelmei között” – emlékezett vissza Zsófi nevetve.

A színésznő és keresztfia sok időt töltenek együtt, olykor a tévé előtt is, közös kedvencük az egyik gyerekcsatorna Tündéri keresztszülők című rajzfilmsorozata, amelyből érdekes módon Zsófi tanul többet. Mi tagadás, szüksége is van a jótanácsokra.

A keresztfiam sokszor a legmeglepőbb kérésekkel fordul hozzám, a legutóbb például arra kért, hogy szereljem meg a darabokra tört robotját. Néha úgy érzem magam, mintha a Tündéri keresztszülők egyik szereplője lennék, és sokszor vágyom olyan varázserőre, mint ami nekik van” – mesélte a műsorvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.