A rendőrség nem hiszi, hogy bűncselekmény történt

Holtan találták a postaládával szexelő férfit

Egy kínai étterem mögötti sikátorban találtak rá annak a férfinak a holttestére, aki korábban a perverz viselkedése miatt került az újságok pletykarovatába: egy postaládát "erőszakolt meg".

2015.02.25 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84 (Képünk illusztráció!)

Néhány hete britek százezreit sokkolta a perverz férfi, aki azzal került előbb az angliai, majd a nemzetközi lapok oldalára is, hogy egy postaládát "erőszakolt meg" egy forgalmas bevásárlóközpont előtt. Most azonban egy újabb hír kavarta fel az állóvizet a 45 éves Paul Bennett körül: a perverz férfit egy Worsleyben álló kínai étterem mögött találták holtan. A Greater Manchester-i rendőrség azt nyilatkozta, hogy a halálát nem kezelik gyanús esetként, bár úgy vélik, a tragédiának köze lehet a kábítószerhez - adta hírül a Metro című brit lap.

Bennett még 2013 szeptemberében követte el a szexuális vétséget, ami miatt idén január közepén elítélte a Wigani Városi Bíróság: a férfi neve bekerült a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába, valamint 260 font kártérítést és a bírósági költségeket kellett megfizetnie. Az incidens idején láthatóan részeg volt, részben ez vezetett a postaláda molesztálásához. "Voltak vele problémák, de nem volt egy rossz fickó" - mondta az egyik ismerőse a holtteste megtalálása után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.