Szemét és széklet borította el a házat

Fagyos kisbuszban hagyták a csecsemőt, hogy nyugodtan szexelhessenek

Egy fűtetlen, fagypont közeli hőmérsékletű kisbuszban hagyta a pár a kisbabáját, miközben ők bementek a házba. Állítólag vissza akartak menni a babáért, csak elkapta őket a gerjedelem.

2015.02.24 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot

Kint fagypont közelében volt a hőmérséklet, így a kisbusz belsejében sem volt túl kellemes a hőmérséklet, főleg nyitott ajtónál nem, amikor a georgiai pár ott hagyta a kisbabáját: állítólag vissza akartak menni érte, de annyira elkapta őket a hév, hogy sürgősebb volt a szex, mint a gyerekük biztonságba helyezése. A hangosan síró gyermekre a körzeti gyepmester talált rá, aki azért ment oda, mert bejelentést kapott valamilyen állatról, helyette viszont a csecsemőt találta meg a szélesre tárt ajtajú kisbuszban.

Mintegy negyed órán keresztül kopogtatott kitartóan a ház ajtaján, ami belülről be volt zárva, végül előkerült a 32 éves Katrina Marie Norman - de nem volt más rajta, mint egy falatnyi rózsaszín csipkeruha és egy pléd. A nő kinézete és a 23 éves, hasonlóan alulöltözött Louis T. Cope láttán a gyepmesternek nem volt kétsége, hogy a pár azért hagyta kint a gyermeket, hogy zavartalanul tudjanak közösülni.

Miután a hatósági ember értesítette a mentőket és a rendőröket, immár közösen mentek be a házba, ahol elborzasztó állapotok fogadták őket: szörnyű rendetlenség volt bent, az egész felső szintet szétdobált ruhák és szemét borította, miközben mindenhonnan átható vizelet- és székletszag áradt. A hűtőben romlott ételek voltak, a földön egy kés hevert, és az egyetlen ehető élelmiszer, amit találtak, a pár által nem sokkal korábban vásárolt előre csomagolt szendvicsek voltak, meg pár flakon üdítő - áll a jelentésben.

A párt gyermekbántalmazás vádjával letartóztatták, Norman két idősebb gyermekét pedig - akik az incidens idején épp iskolában voltak - állami gondozásba vették a kisbabával együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.