Megnyílt a lábuk alatt a járda

Elnyelte őket a föld, miután leszálltak a buszról

Egy utcai térfigyelő kamera vette fel a hátborzongató pillanatot, amikor egy férfit és egy nőt szó szerint elnyelt a föld, másodpercekkel azután, hogy leszálltak a buszról: víznyelő mosta ki a talajt.

2015.02.24 20:00ma.hu
Fotó: YouTube

Csak egy enyhe horpadás jelezte a járdaköveken, hogy valami nincs rendben az alatta lévő talajjal, de senki nem tulajdonított jelentőséget neki - egészen addig, míg kis híján tragédia nem történt. Az utcai térfigyelő kamera felvételén kiválóan látszik, ahogy az emberek egymás után szállnak le a buszról és mindannyian elsietnek onnan, ám egy férfi csak kissé távolabb lép a busz ajtajától és visszafordul, hogy bevárja a vélhetően vele együtt lévő nőt. A következő pillanatban szó szerint megnyílik a lábuk alatt a járda és mindketten a mélybe zuhannak.

Az esetről csak annyit tudni, hogy valahol Dél-Koreában történt, most a víznyelő keletkezésének okát vizsgálják a szakemberek - ezt jellemzően a talajerózió okozza, de annak kiváltó oka számtalan jelenség lehet. Megnyugtató ugyanakkor, hogy a helyi sajtóhírek szerint a pár mindkét tagja néhány könnyebb sérüléssel úszta meg a legalább 3 méteres zuhanást. A járda érintett szakaszát közben kordonnal kerítették el és a buszmegállót is áthelyezték néhány méterrel odébb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.