Dalra fakadt A Dal versenyzője

Jégre vitte új slágerét Éliás Gyula Jr.

Bár a döntőbe nem sikerült bejutnia, a kiesés nem szegte kedvét Éliás Gyula Jr.-nak, aki az Eurovízióra szánt versenydalával felforrósította a hangulatot a jégpályán és még a korizókat is megénekeltette.

2015.02.24 10:00ma.hu
Fotó: Redlemon

Bár a jégpályán fakadt dalra Éliás Gyula Jr., a hangulat egyáltalán nem volt fagyosnak mondható, még akkor sem, ha az énekesnek A Dal szombati középdöntőjében nem sikerült továbbjutnia: a Run to you című szám a különleges, kifejezetten jégre írt akusztikus verziójával is felpörgette a korizó közönséget. Sőt, a hirtelen ötlettől vezérelt minikoncerten nemcsak hallgatni lehetett a Fourtissimo fúvószenekarral kiegészült énekest, hanem volt, aki be is szállt az éneklésbe.

A spontán zenélés mindig jó hatással van a zenészekre és a közönségre egyaránt, hiszen az ilyen helyzetekben derül ki, hogy valójában ki az, aki rátermett és akár még a „jégen is megállja a helyét” – mondta el Éliás Gyula Jr. „Az akusztikus videófelvétel nagyon jó hangulatban készült, és reméljük, hogy sikerült néhány kellemes percet szerezni a közönségnek” – tette hozzá az énekművész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.