A világ vége

Újabb fotósbaleset: 40 métert zuhant a szikláról, de csodával határos módon túlélte

Lezuhant Srí Lanka egyik nevezetességéről, a World's End nevű szikláról egy holland férfi, ám csodával határos módon nagyobb sérülések nélkül megúszta a balesetet.

2015.02.22 20:30MTI
Screenshot SkyNews

Feleségéről akart nászútján fotót készíteni a férfi, és a jobb felvétel reményében egy lépést hátra lépve lezuhant az 1200 méter magas szikláról. Csodával határos módon túlélte a zuhanást, egy kiálló fa mentette meg az életét.

Mindenki meghalt eddig, aki leesett a Horton-fennsíkon elterülő nemzeti parkban lévő szikláról. A fán fennakadt holland férfit a Srí Lanka-i hadsereg kötelek segítségével helyezte biztonságba. "Óriási szerencséje volt, mivel mintegy 40 méternyi zuhanás után ráesett egy kiálló fára" - közölte szombaton Dzsajanat Dzsajavera, a hadsereg szóvivője.

Mintegy 40 katona segédkezett abban, hogy a férfit 3,5 órányi várakozás után lehozzák a fáról, majd vállukon cipelték őt az öt kilométerre várakozó helikopterhez, amely a helyi kórházba szállította a bajba jutottat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.