Szerelmi háromszöggel jönnek újra Simlis Spinék

A kamuleszbik visszatértek!

Mit tegyünk, ha leszbikusnak néznek minket és ettől varázsütésre a gimi legnépszerűbb csajává válunk? Engedjünk a csábításnak, hogy a hírnév érdekében fenntartsuk a látszatot?

2015.02.22 16:00ma.hu

Karma és Amy mindent megtesznek, hogy népszerűvé váljanak a gimiben, a többiek azonban figyelemre sem méltatják őket. Miután a sokadik próbálkozásra sem sikerül sztárrá válniuk, véletlenül leszbikusnak nézik őket, ettől pedig egyetlen pillanat alatt a suli legmenőbb csajaivá válnak.

A hőn áhított hírnév megőrzése érdekében a két barátnő úgy dönt, fenntartják a látszatot. Ez azonban egyre nehezebbé válik, amikor Amy titokban lefekszik a gimi legnépszerűbb szívtiprójával, akit Karma már korábban kiszemelt magának.

A Simlis Spinék azért annyira szerethető, mert valós képet mutat a tinik világáról, és a legkínosabb helyzeteket is humoros megvilágításba helyezi. A Karmát alakító színésznő a saját életében is tapasztalt már hasonló szituációt. „Különlegesnek lenni a mi giminkben is trendinek számított. Az egyediség ajándék, melegnek vagy leszbikusnak lenni a mai középiskolákban nagyon menő. Akkor leszel népszerű, ha különc vagy” – árulta el Katie Stevens.

A simlis spinéket alakító Katie Stevens és Rita Volk a való életben is közeli barátnők. „Imádjuk egymást Ritával, rengeteg időt töltünk együtt. Eredetileg ugyan mind a ketten Karma szerepére jelentkeztünk, így vetélytársak voltunk, de nagyon hamar összebarátkoztunk és egymásra találtunk” – mesélte Katie, aki azt is elárulta, hogy a forgatások alatt a Shane-t alakító Michael J. Wilette-tel és Bailey De Younggal is sokat nevetnek és bohóckodnak együtt.

A néhány napja indult második évadban különleges fordulatokra és meglepetésekre számíthatunk. „A vadonatúj évadban Shane-re rátalál a szerelem, Karma és Liam közelebb kerülnek egymáshoz, és a szereplők családi hátterét is alaposabban megismerhetjük” – árulta el a Karmát alakító Katie Stevens, akit az első epizódban énekelni és gitározni is hallhatunk.

Nagyon hálás vagyok érte, hogy a Simlis Spinékben a saját dalaimat énekelhetem, nagyon könnyű számomra Karma karakteréhez illő számokat írni és előadni.

Simlis Spinék második évad: minden szerdán 22:00-tól csak az MTV-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.