Befejezte

"Az internet az emberiség legszörnyűbb tükre"

Szakít az internettel Iggy Azalea ausztrál rapper, elsősorban a közösségi portálokat fogja kerülni a jövőben, a kommunikáció feladatát menedzsmentjének adja át.

2015.02.20 18:41MTI
Twitter/IggyAzalea

"Az internet az emberiség legszörnyűbb tükre" - közölte a Twitteren az énekesnő. Elmondása szerint igazságtalanul bántak vele, ezért elsősorban a közösségi oldalakat kerüli el a jövőben.

Azalea azért dühödött fel, mert néhány rajongója a Twitteren és a Facebookon tréfát űzött az alakjából. A képeket, amelyek elindították a viccelődést, paparazzo fotósok készítették. "Nyugodtan akarok pihenni, anélkül, hogy egy perverz a rejtekéből teleobjektívvel fotózzon. A gyűlölet és a felszínesség, amit az interneten mindenhol látok, mérges emberré tesz, és én nem akarok olyan lenni" - írta Azalea.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.