Szimfonikusokkal áll színpadra a legendás zenész

Zorán lesz A Dal második középdöntőjének extra fellépője

A döntő előtti utolsó adáshoz, a második középdöntőhöz érkezik szombat este A Dal, melynek extra fellépőjeként Zorán áll színpadra az MR Szimfonikusokkal szombat este.

2015.02.20 20:00ma.hu
Fotó: Well

Közel egy évig tartó 2014-es turnéja után Zorán idén sem pihen és belevág egy 17 állomásos koncertsorozatba március 3. és május 21. között. Szűk három hónap alatt 14 hazai – köztük öt budapesti –, és három szlovákiai előadásra kerül sor. Ráadásul a Művészetek Palotájában március 8-án a tervezett egy helyett két koncertet ad Zorán, miután az estére meghirdetett időpontra pillanatok alatt elfogytak a jegyek.

Az énekesnek a felkészülés közepette azonban még arra is van ideje, hogy extra fellépőként A Dal második középdöntőjében színpadra álljon: szereplése az után következik, hogy lement az összes versenyben részt vevő produkció és a kapott pontszámok alapján már látható, ki lesz a három biztos továbbjutó.

Zorán előadása alatt a nézők már szavazhatnak azon kedvenceikre, akiket negyedikként szeretnének bejuttatni a döntőbe. A finálé nyolcas mezőnye a most szombati adás végére alakul ki, az előadók pedig már csak egy lépésre lesznek a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon való megmérettetéstől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.