Solti Ádám megkoronázta az eljegyzést

Mesés helyen ünnepelte szerelmüket a Barátok közt sztárja

Romantikus környezetben, egy igazán mesés helyen ünnepelte meg Solti Ádám és kedvese a szerelmüket, no meg a Szerelmesek Napján megtartott lánykérést.

Romantikus wellnessre vitte Solti Ádám a párját képgaléria

2015.02.20 10:00ma.hu

Solti Ádámról, a Barátok közt Bokros Ádámjáról valószínűleg kevesen tudják, hogy két éve teljesen új életet kezdett, legalábbis ami az egészségét illeti, de az eredmény szemmel látható: több mint tíz kilótól sikerült megszabadulnia, amióta szénhidrátszegény étrendet követ és minden nap edz. Pedig az egykori modellnek és a Non Stop együttes énekesének előtte se volt oka szégyenkezni, de most még inkább büszke a kidolgozott felsőtestére és a kiváló állóképességére. Nem csoda, hogy szebbnél szebb lányok rajongják őt körül, de Ádámot immár több mint 8 hónapja csak egyetlen hölgy érdekli: a nála 16 évvel fiatalabb Bernadett, akivel most már nemcsak egy párt alkotnak, de az eljegyzés is megtörtént.

Bernivel a közösségi oldalamon keresztül ismerkedtem meg. Ismerősnek jelölt, majd eltűnt a jelölése” – idézi fel Ádám a kezdeteket. „Rögtön utána ki is írtam az üzenőfalamra, hogy bejelölt egy kedves fiatal lány, de azóta nem látom a felkérést, tegye meg újra, legyen szíves. Néhány nap telt el és Berni újra jelentkezett.” A szerencsés visszaizgaolást követően hosszas chatelések vették kezdetüket, majd néhány héttel később sor került az első személyes találkozásra is - azon a bizonyos zebrán, ahol Valentin napon visszatértek és Ádám váratlanul féltérdre ereszkedve feltette a nagy kérdést.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

A kedves, intelligens, törékeny lány rögtön megfogott” – vallotta be Ádám, aki gyorsan talált közös témát is Bernivel: mindketten ugyanazt az életmódváltó folyamatot és programot követték, igaz, Berni nem fogyni szeretett volna, csupán az egészséges étkezés volt a célja. Az első közös témát számos másik követte, gyorsan felfedezték, hogy egyformán romantikusak és egyformán szeretik a szerelmes filmeket, akárcsak a Valentin Napot.

A színész-énekes számára így nem is volt kérdés, hogy miközben a lánykérés részleteit tervezgette, egy mesés wellnessezést is lefoglalt újdonsült menyasszonyával, hol másutt, mint az 1001 éjszakát idéző egerszalóki hotelban. „Ez az első Valentin napunk együtt, ezért szerettünk volna egy kicsit kikapcsolódni kettesben. Úgy gondolom, nagyon jól sikerült!” – lelkendezett a nyilvánosság elől eddig elzárkózó Bernadett. A helyszín tökéletesnek bizonyult egy turbékoló ifjú pár számára, és a néhány nap alatt azt is megtapasztalhatták, milyen a közös élet - amit hamarosan élesben is kipróbálhatnak, már tervezgetik az összeköltözést.

Elbújtunk egy kicsit a külvilágtól. A szobánk ajtaját magunkra zárva végre csak ő volt és én. A meghitt pillanatok vették át a tanulás és a forgatás helyét. Mivel mindketten wellnessfüggők vagyunk, a török fürdőt, a hammamot semmiképpen sem szerettük volna kihagyni. Berni imádja, amikor masszírozom, bár kőágyon habbal borítva még nem tettem, de valahogy most az is finom volt. Együtt lazítottunk az infra fényterápiában, de a legjobban a massai fürdőben relaxálhattunk, ahol még el is aludtunk” – meséli Ádám mosolyogva. „A kedvesem szemében olyan csillogást láttam, amit eddig még ritkán, a hab pedig az volt a tortán, amikor a vacsora után a zongorán előadtam egy dalt neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.