Hogyan hódítanak a legsármosabb pasik?

Vastag Csaba: "A hosszú kapcsolatok híve vagyok"

Mi kell a nőnek és hogyan lesz valaki álompasi? Baronits Gábor, Vastag Csaba és Nagy Zsolt rajongók ezreinek szívét dobogtatja meg nap mint nap - de vajon milyen taktikákkal közelednek a kiszemelt hölgyhöz?

2015.02.14 20:00ma.hu
Baronits Gábor, az egyik jelölt (Fotó: Debreczeni Zita)

A nyuszis magazin által szervezett Man of the Year jóképű jelöltjei most őszintén vallottak a szebbik nem képviselőiről és hódítási szokásaikról. Baronits Gábor azt vallja az apró figyelmességek csodákra képesek. A sármos színész szerint nem azon múlik egy randi sikere, hogy mennyire megtervezett, sőt ő inkább a spontán dolgokra esküszik.

"Szerintem a nők udvariasságra, figyelmességre, odafigyelésre vágynak leginkább. Apró, de nem giccses, romantikus gesztusokra. Néha elég annyi, hogy kinyitom a kocsi ajtaját vagy meglepem a kedvesemet egy szál virággal. Számomra ez természetes dolog, ami a neveltetésemből adódik" - kezdte Baronits Gábor, aki szerint a fentiek mellett a külső is fontos, főleg az első találkozásnál.

"Színészként a testem is a munkaeszközöm, így természetesen emiatt is nagyon odafigyelek. Hetente hatszor járok edzeni és hétfőtől péntekig diétázom. Hétvégén pedig jöhet a bűnözés" - mesélte a Jóban Rosszban színésze, aki szerint a külső semmit sem ér megnyerő kisugárzás nélkül.

Vastag Csaba (Fotó: Viszlay Márk)

Vastag Csaba szerint mindenki a megbízható társat keresi, ő maga is a hosszú kapcsolatok híve, és azt vallja, a legjobb út mindig az őszinteség.

Számomra a szüleim kapcsolata a példa: házasságuk 34 éve alatt ezerszer összezördültek, megvívták a harcaikat, de még ma is boldogok, és ami a legfontosabb: őszinték egymáshoz. Én is erre törekszem, és a hosszú kapcsolatok híve vagyok, bár az tény, hogy az életstílusom egyáltalán nem kedvez a szerelemnek” – kezdte Vastag Csaba.

Nincsenek tuti csajozós tippjeim. Amikor kell, romantikus vagyok, és persze figyelek a külsőmre, de már közel sem annyira, mint tiniként. Régen sokszor órákig rendezgettem a hajam egy-egy randi előtt. Ma már inkább főzőtudományommal varázsolom el szívem választottját. Kedvelem a magyaros ízeket, jó vagyok az olasz konyhában és japán ételeket is készítettem már, de ami világbajnok, az a rántottám” – árulta el az énekes.

Nagy Zsolt (Fotó: Redlemon)

Nagy Zsoltot világéletében körülrajongták a nők, elmondása szerint ez rosszfiús külseje miatt lehet. A színész azonban egyáltalán nem akar azonosulni ezzel a sztereotípiával, a hölgyeket becsüli és tiszteletben tartja.

Abban hiszek, hogy férfi és nő együtt határozza meg egymást, számomra pedig az a legvonzóbb, ha valaki okos, talpraesett, határozott. A párom is ezzel fogott meg, számomra ő a tökéletes nő: nyitott, intelligens, érdeklődő ember” – mesélte a színész, aki szerint nemcsak a hódításhoz, de az egészséges élethez is az kell, hogy egy férfi harmóniában legyen önmagával.

Szerintem nincs egy konkrét „álompasi” típus. Minden nő más, mindannyian mást tartanak fontosnak, és pont ebben rejlik titokzatosságuk” – mondta el Nagy Zsolt, aki azt is elárulta, hiába a szakmában töltött évek sokasága, a bókoktól mai napig zavarba jön.

A Man of the Year jelöltjeire március 15-ig lehet szavazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.