Bigámiával vádolják a férjet

Facebookról tudta meg, hogy férje egy másik feleséget is tart

Amikor megkapta az anyósától a levelet, a feleség nem akart hinni a szemének. Aztán megnézte a Facebookot és rá kellett döbbennie: férje valóban újra megnősült - miközben látszólag rendben volt a házasságuk.

2015.02.13 22:00ma.hu

Az asszony azt mondja, korábban el sem tudta volna képzelni a legvadabb rémálmaiban sem, hogy megtörténhet vele az, amit másokról már néha olvasott az újságban: az, hogy a férje nemcsak megcsalja őt, de vele párhuzamosan egy másik nőt is feleségül vesz és kettős életet él. Márpedig ez történt, miközben a nő meg volt győződve róla, hogy házasságuk teljesen rendben van, legalábbis nem éltek külön és nem voltak válófélben sem. És ha önmagában ez nem lett volna elég a sokkolt feleség számára, szívében mintha tőrt forgattak volna meg, mikor rájött, hogy ott vette feleségül az ismeretlen nőt a férje, ahol hét évvel korábban együtt voltak nászúton.

Liz 2007-ben ment feleségül az akkor 36 éves Adrian Linhamhez, a mézesheteket pedig egy mexikói strandon töltötték. Látszólag minden jól működött, leszámítva azt, hogy a férfit a munkája gyakran szólította el a közös családi fészekből, legalábbis ezt a mesét adta be feleségének és két közös gyermeküknek, mondván, a dél-walesi Bangorban dolgozik, ám valójában egy második életet élt a somerseti Rookery Manortól 16 mérföldnyire fekvő településen, ahol egy másik feleség, Hayley Totterdell várta haza minden alkalommal.

Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

Adrian a rendőrség szerint "extrém hosszú ideig" volt képes a kettős életével zsonglőrködni, bár azt nem közölték a sajtóval, hogy valójában mikor kezdte a hazudozást. Az azonban biztos, hogy az egyik karácsonykor azt hazudta Hayleynek - aki nem tudta, hogy a férfi még együtt van az első feleségével -, hogy meghalt az anyja, így tudott hazautazni Lizhez és a gyerekekhez. Egy másik alkalommal viszont épp Lizt hagyta cserben, nem is túl elegáns módon: mindössze 12 órával azután, hogy az asszony elvetélt, Adrian már úton volt Hayleyhez.

Ami még meglepőbb, az az, hogy a férfi mindkét alkalommal ugyanazt a barátját kérte fel vőfélynek, de neki és édesanyjának azt mondta, hogy már elváltak Lizzel. "Tavaly augusztus 21-én kaptam egy levelet az anyjától. Azt írta, hogy sajnálja, hogy Adrian és én elváltunk és reméli, hogy jól vagyok. Aztán hozzátette, hogy nézte a Facebookot és látta az esküvői képeket Hayley-vel, és reméli, hogy az új házasság nem érint meg túlságosan. Olyan volt, mint valami hatalmas sokk: felmentem a Facebookra és szinte azonnal megtaláltam a képeket. Nem olvastam végig az egész levelet, apró darabokra téptem és eldobtam" - meséli a nő.

Persze azonnal felhívta a férjét, hogy kérdőre vonja, de Adrian mindent tagadott, sőt, azt mondta a nejének, hogy ne legyen annyira buta. Azóta azonban egyáltalán nem beszéltek. A férfit most bigámia vádjával bíróság elé állították és 18 hét börtönre ítélték - de Hayley ragaszkodik a búvároktatóként dolgozó férfihoz. "Mintha valami totális rémálomban élnék. Emlékszem, korábban azt mondtam, ez olyasmi, amit csak az újságokban és magazinokban olvastam" - jegyezte meg Liz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.