Pederaszta

Tizennyolc évet kapott a kislányokat molesztáló gyerekorvos

A most 79 éves orvos, akinek a törvényszék két esetben nemi erőszakot rótt fel, visszautasította a vádakat, és a gyerekek szexuális fantáziájának tartja azokat.

2015.02.12 17:27MTI

Gyereklányokkal szembeni szexuális bűncselekmények elkövetése miatt ítélték el a brit gyerekorvost. A brit főváros közelében fekvő Reading egyik bíróságának csütörtökön kihirdetett ítéletében a jelenleg 79 éves férfira az 1970-es és 1980-as években kislányok ellen elkövetett erőszakos cselekedetek miatt szabták ki a börtönbüntetést. A törvényszék két esetben nemi erőszakot rótt fel a volt gyerekorvosnak.

A bíróság olyan eseteket is feljegyzett, amikor a férfi orvosi rendelőjében egy spanyolfal mögött erőszakoskodott a gyermekekkel, miközben szüleik ugyanabban a szobában a paraván másik oldalán várakoztak a vizsgálat eredményére. Mindenesetre az idős férfi visszautasította a vádakat, s azt állította, azok csupán a betegek szexuális fantáziái.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.