Vasárnap ketten is búcsúznak a versenytől

Rising Star: dupla kiesés = dupla izgalom?

Most vasárnap már a döntőbe jutás a tét a Rising Star még hat, versenyben lévő énekesének. Az izgalmak pedig csak fokozódnak, hiszen február 8-án két ember is búcsúzik a tehetségkutatótól.

2015.02.06 18:00ma.hu
Mennyire lesznek szigorúak? (Fotó: TV2)

Még hat énekes: Gondi Helén, Singh Viki, Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd és Peter Sramek küzd az álmáért a Rising Starban, de a döntőben mindössze négy hely kiadó. Vasárnap dupla kiesés, dupla izgalom az elődöntőben, hiszen két énekes is búcsúzik a versenytől a cél előtt.

A hat énekes fal nélkül áll színpadra produkciójával, és aki a legmagasabb százalékot éri el, már biztosan a döntőben tudhatja magát. A legalacsonyabb százalékot elérő énekes azonban rögtön búcsúzik a műsortól. A négy veszélyzónába került tehetség újra bizonyíthat egy második dallal. Közülük az nem jut a döntőbe, aki produkciójával a legkevesebb százalékot éri el.

A döntés ezúttal is a nézők kezében van, akik a Rising Star ingyenes applikációján szavazhatnak kedvencükre. A tét a döntőbe jutás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.