Fuss... fuss!

Matthew McConaughey nagyon sokat fut majd új filmjében

Hollywood kedvence elvállalta a Futni születtünk című bestsellerből készülő film főszerepét: egy újságírót játszik, aki a hosszútávfutó indiánok titkát kutatja.

2015.02.01 03:30MTI
Facebook/Matthew McConaughey

Christopher McDougall két éve magyarul is megjelent könyvéből Matthew Michael Carnahan írja a forgatókönyvet. A film producere Mickey Liddell, Deb Newmyer és Lorenzo di Bonaventura lesz.

A Variety.com ismertetése szerint a történet egy újságíróról szól, aki futóként gyakran megsérül, ezért felkeresi a mexikói tarahumara indiánokat, hogy megtudja, hogyan képesek sok száz mérföldet futni pihenés és sérülés nélkül.

Az Oscar-díjas McConaugheyt legutóbb a Csillagok között című űreposzban láthatta a közönség, hamarosan pedig Gus Van Sant The Sea of Trees című drámájában tér vissza a filmvászonra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.