Ő is fiú lett

Megszületett Shakira és Piqué második gyermeke

A 37 éves popsztárt csütörtökön vitték a barcelonai Teklon magánklinikára, ahol a futballistával közös első gyerekük, Milan született 2013. január 22-én.

2015.01.30 17:25MTI

Megszületett Shakira kolumbiai énekesnő és Gerard Piqué, az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok labdarúgójának második kisfia - jelentette be pénteken egy családtag.

"A baba január 29-én este tíz órakor született meg, mindketten jól érzik magukat. Úgy tudom, Sacha lett a neve" - közölte az AFP-vel telefonon a neve elhallgatását kérő rokon.

A 37 éves popsztárt csütörtökön vitték a barcelonai Teklon magánklinikára, ahol a futballistával közös első gyerekük, Milan született 2013. január 22-én. A spanyol lapok szerint a baba császármetszéssel jött a világra.

Egy brazil tv show-ban Shakira nemrégiben azt nyilatkozta, az új baba igazi ajándék számukra. "Egy napon persze szeretnék egy kislányt is, majd meglátjuk, hiszen az ember sosem tudhatja, mi történik. De boldog vagyok, mert imádom a fiúkat!"

A pár az énekesnő Waka Waka című klipjének forgatásán találkozott a 2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokság előtt néhány hónappal. Piqué csapata, a spanyol válogatott nyerte meg a tornát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.