12 éves lány vetett véget az életének

Kiugrott a 14. emeletről, mert pornót találtak a számítógépén

Heves vita robbant ki a szülők és a 12 éves diáklány közt, miután a gyermek számítógépén pornófilmekre bukkant az anya és az apa. A veszekedés tragédiával ért véget.

2015.01.30 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Clare Bloomfield

A halált választotta egy 12 éves szentpétervári lány, miután a szülei felfedezték, hogy pornót néz a számítógépén. A lánynak, akit az orosz rendőrség csak Dasha L. néven említtett a sajtó előtt, heves vitája alakult ki a szüleivel, különösen amiatt, hogy 2012-ben szigorodtak az orosz törvények az internetes cenzúrát és a szexuális tartalmakat illetően. Arról nem számolt be a rendőrség, hogy a veszekedés mennyi ideig tartott, de az biztos, hogy a nézeteltérésnek a lány tragikus módon vetett véget: kiugrott a 14. emeleti lakásuk ablakán.

"Ez egy jómódú család volt. A nyomozás folyamatban van, de nem zárható ki annak a lehetősége, hogy akár öngyilkosságra való felbujtás miatt emeljünk vádat" - közölte a rendőrség szóvivője.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.