Legyen jó

Neil Patrick Harris dalra fakad az Oscar örömére

A Jégvarázs Oscar-díjas dalszerzői írnak számot az Oscar-gála műsorvezetőjének, Neil Patrick Harrisnek.

2015.01.28 08:49MTI
Twitter/ActuallyNPH

Kristen Anderson-Lopez és Robert Lopez már dolgozik is a Moving Pictures című "eredeti multimédiás zenei betéten", amely az amerikai filmakadémia díjátadó ceremóniáján hangzik majd el a hollywoodi Dolby Színházban.

Craig Zadan és Neil Meron, az Oscar-show producerei kedden számoltak be az új műsorszámról, Harris pedig a Twitteren üzent követőinek egy 30 másodperces videóval. A közösségi mikroblog most vezette be azt az újítást, hogy legfeljebb félperces videóval is lehet üzenni a platformján.

Lopezék elárulták, hogy "szeretik az Oscart, és mindig is Neil Patrick Harris nagy rajongói voltak", tehát amikor felkérte őket, hogy írjanak neki egy számot, még be sem fejezte, máris igent mondtak rá.

Az Oscar-gálát február 22-én rendezik meg, a műsort az ABC televízió közvetíti élőben, és több mint 200 országban szintén sugározzák majd. Tavaly Ellen DeGenerest kérték fel házigazdának és a program az utóbbi 14 legmagasabb nézőszámát érte el csaknem 44 milliós közönséggel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.